1. Mom

Pengalaman Bercuti Ke Jakarta Mommywinwin

Pengalaman Bercuti Ke Jakarta Mommywinwin

Pengalaman Bercuti Ke Jakarta Mommywinwin

Kali ni saya nak share story pengalaman saya ke jakarta, indonesia. kami pergi ni sebenarnya atas urusan kerja suami saya. kami ni peneman je. tak lama pun kejap je 3 hari 2 malam. saya pergi dengan husband, anak saya, mak and adik saya sorang. flight kami hari sabtu, 23 feb, balik on 25 feb 2019. flight pagi pagi pukul 8.30 pagi. Kali ni saya nak cerita pengalaman saya bercuti ke amsterdam. pada cuti easter break yang lepas, saya and husband sempat la melawat amsterdam. kami book flight easyjet return tiket from edinburgh total 105 pound. murah kan. kitorang pegi 4 hari je 3 malam. hari pertama kami just leisure around the town. hotel kami stay namanya singel hotel. Entry kali ni saya nak share baru2 ni saya ke luang prabang dengan hero2 saya (suami dan anak saya). kami ke sana cuma 3 hari dan 2 malam. saya book airasiago promo so dapat la tiket sekali dengan hotel cuma 177 ringgit sorang. since anak saya dah 2 tahun lebih, kena la beli tiket untuk dia jugak. Bercuti ke jakarta 3 hari 2 malam. apa yang penting bagi kitorang ada keselesaan. train kat sini sistem di lebih kurang je dengan negara negara eropah yang lain senang je nak naik then train kat swiss ni 3 tingkat okey. feeling felling bercuti di lombok. jakartabandung lewat 1 jam dari malaysi. bercuti di jakarta bandung 2016 day 3. Ni kira final entry untuk trip ke amsterdam kali ni. kat sini part 1 and part 2. last day kat amsterdam, kami just beli canal cruise tour tiket. memandangkan flight balik ke edinburgh malam pukul 9, so sempat la kami jalan lagi sekitar town dia. tiket nak beli canal cruise ni boleh beli dekat ofis dia tepi sungai berdepan dengan bangunan amsterdam central.

Pengalaman Bercuti Ke Jakarta Mommywinwin

Pengalaman Bercuti Ke Jakarta Mommywinwin

Jadi saya and husband pun tak melepaskan peluang ke venice. macam biasa dari florence, kami gunakan trenitalia dari firenze station terus ke venice. perjalanan lebih kurang 2 jam sahaja. tak terasa pun sekejap je dah sampai. saya memang agak excited nak menjejakkan kaki ke venice ni. maklum la selalu tengok gambar and dengar cerita orang je kan. Pengalaman bercuti ke bandung melalui jakarta agenda hari pertama percutian bajet ke jakarta bandung 5h4m oktober 2016 part 1 bismillahirrahmanirrahim entry ni kakda buat untuk rekod memory bercuti ke jakarta bandung pada oktober 2016 yang lepas. Korea selatan menawarkan pengalaman percutian yang unik landskap yang indah dan sejarah berusia kira kira 5000 tahun. bukan harga yang mahal menurut inda. terima kasih kerana sudi berkongsi pengalaman bersama limau mandarin. kali pertama bercuti ke korea selatan. mungkin sebab kewujudan facebook dan instagram. bercuti ke seoul korea selatan.

Pengalaman Bercuti Ke Jakarta Mommywinwin

Pengalaman Bercuti Ke Jakarta Mommywinwin

Pengalaman Bercuti Ke Jakarta Mommywinwin

Pengalaman Bercuti Ke Jakarta Mommywinwin

Pengalaman Bercuti Ke Jakarta Mommywinwin

Pengalaman Bercuti Ke Jakarta Mommywinwin

Orang Malaysia Tak Mampu Hidup Di Indonesia (jakarta) Orang Indonesia Sangat Rahmah Ramah Dan Baik

orang malaysia tak mampu hidup di indonesia mungkin tajuk agak kasar tetapi hakikatnya ini lah pengalaman aku pertama kami hai semua diharapkan dengan info ini dapat membantu anda ketika melancong nanti.kalau ada lagi info yang saya tertinggal family trip ke bali, indonesia. day 1. vlog #012 2018 shazwan facebook sh4zw4n ibzanis . nak pergi overseas tapi takut, so nak bayar tourist guide tapi mahal ?! video kali ni, aisyah share dengan korang share sikit pengalaman best ke tak best. mlstudios.my #khairuljamain #gayahidup. syamputra razali 012 3993947. trip ni memang trip paling singkat aku pernah buat. cukup cukup 24 jam kat jakarta, aku pun kena fly balik malaysia balik. vitdaily kali ini pergi menjelajah di sekitar bandar jakarta, indonesia untuk mencari tempat makan menarik yang boleh kami nak tau apa yang best di melbourne? teringin nak main salji di melbourne? jom tengok video ni. nak baca lagi details dan kali pertama sampai di jakarta tak tahu macam mana naik kereta api, jumpa peminat upin ipin di indomaret dan review hotel di kalau nak membeli cenderahati murah di negara dubai boleh ke zouk, dubai. murah, cantik dan boleh tawar menawar.

Related image with pengalaman bercuti ke jakarta mommywinwin

Related image with pengalaman bercuti ke jakarta mommywinwin